10 reaktioner på ”Barmarksskola!”

  1. Kul med lite enklare genväg till dina tips 🙂
    Tyskar suger, klart slut! 😉
    Klara-färdiga-kör kan hon men hon ska ju tyvärr trava och inte tokspringa.. Så hon kommer få travkomando på pipa så jag kan styra henne på håll 😉

  2. Nej allt jag gör gör jag med sikte på att tävla annars skulle jag inte hålla på med det alls. Skulle nog inte haft hund överhuvudtaget om det bara var något mjukt att klappa på som jag ville ha, hade nog haft katt isåfall så slipper man bli så bunden. Men det som är fint med hundträning och om man har en hyfsat allround hund är ju att man kan hålla på ,med flera olika grenar. En av anledningarna till att jag vill ha en hund som jag kan göra alltmöjligt med. Kanske läge att ta upp räddningen igen som du oxå verkar tycka är kul?!

  3. Tycker dina tips är super bra för en nybörjare som mig. Ska snart starta min första tävling (barmark) är det tänkt och när man känner sig osäker på allt och lite nervös, så är det toppen att ha någonstans där man kan gå in och läsa för att lära sig och få tips! Tack för att du delar med dig.

    1. svar: Vad kul att det uppskattas – tack! Jag ser fram emot att få se er på tävlingarna i höst 😀

Kommentarer inaktiverade.