-10 och sol!

Trots att det blev en sen hemmagjord-pizza-kväll igår med ett par grabbar från jobbet så var vi idag uppe med tuppen. Eller nästan iallefall, vid 8 stod vi påklädda och klara jag å vovvarna för en lite längre tur på skidor innan jobbet. 20 km där grabbarna fick turas om att dra mig på skidor. Klassiska skidor utan fästvalla i nästan uteslutande skoterspår 😀 ja, träning blev det iallefall! Jag tror att det kommer att kännas i armarna imon, det blev en del stakning om jag säger så.

20130219-122422.jpg

20130219-122440.jpg
1 1/2 timme var vi ute och alla kämpade på fint. Det blir bra intervaller för oss alla när de får turas om att dra. När Neo drar får jag jobba på lite extra medan det blir mer fart när Timmie kopplas in istället. Ute på myrarna blåste det lite kallt men uppe på de skogsklädda kullarna var det lä och soligt. Dvs helt underbart! Vardagslyx deluxe!

En reaktion på ”-10 och sol!”

  1. sv: Vi trodde så också, och hade skrivit 50 min, men blev rättade här i kommentarsfältet, men då är det nog 50 min, det är vad vi hört också!
    Tack!

Kommentarer är stängda.