Soliga dagar

Nu måste väl ändå våren vara på väg, på riktigt den här gången? Iallefall så har vi haft riktigt bra väder i nästan en vecka nu med plusgrader på dagarna och bara någon enstaka minusgrad på nättern. Idag har solen strålat och vi hade faktiskt hela 9 grader i skuggan där termometern finns och på alten där det dessutom är lä så stekte solen på ordentligt!

Flocken har fått genomgå en spa-behandling, dvs blivit badade och klippta, vilket visserligen inte är särskilt uppskattat. Vill gärna ha kortklippta hundar inför tävlingen men inte helt skalade som de blir de första dagarna efter klippning, därför brukar jag klippa dem 7-10 dagar innan tävling så att de är riktigt korta men ändå snygga 😉

Timmie är som synes inte helt nöjd med sin spa-behandling! Men han luktade gott, ett litet tag iallefall.

Hundarna har de senaste dagarna fått bra med vila men även riktigt lyckade träningspass där de verkligen gett allt oavsett om det handlat om att springa lösa eller att dra. 

 

Ja, Nikki var inte ren särskilt länge… Hon badar så fort tillfälle ges, oavsett om det är i en sjö, dike eller vattenfyllt traktorspår!

 

 

Idag har jyckarna fått ligga ute mest hela dagen, vilket varit väldigt uppskattat. Jag har fått sjukt ont i ryggen och är lite halv invalid just nu, att då ha 1,5 hektar inhägnat för hundarna är helt klart en lyx! De fick lite lamm-ben att tugga på och var helt klart väldigt nöjda med livet.

 

För någon dag sedan fick vi ett paket av Hurtta! Jag skickade in en bild för en tävling som de hade på sin facebooksida och vi vann lite hundgodis! Väldigt uppskattat!

2 reaktioner på ”Soliga dagar”

  1. haha ja dom brukar inte vara så kräsna när det gäller ur varmt vattnet ska vara innan dom plumsar i 😉 Titta gärna in på min och min flat fias blogg! kristinochfia.blogg.se

Kommentarer är stängda.