Idag vilar vi

Från gårdagens träning. 

 

Dåligt med sömn just nu, varmt och ont i ryggen. Därför blev det träning tidigt igår, kl 05 när jag startade var det runt +11 grader hundarna var helt tokigt pigga <3 vägen som vi körde på var för dagen helt nysladdad så det var mjukt och skönt för tassarna men samtidigt tungt att dra i men hela flocken var grymt taggade och körde på som bara den 😀 

  
Timmie och Ebbe: 4 km löskörning, 5,5 km dw och sist 4 km löskörning med bad som avslut. Liam, Nikki och Neo: samma sträcka men bara lösa första och sista km, sen var det arbete i sele som gällde. Som sagt, grymt bra jobbat av hela flocken! När passet var slut hade temperaturen stigit till nästan 20 grader så det gäller att träna tidigt om man ska träna! det blev vila resten av dagen och en skogspromenad i den väldigt kvalmiga sommarkvällen.

  
Idag har flocken haft vilodag, förutom Nikki som fick åka ATV ner till sjön med mig och husse för att bada lite. Mycket uppskattat av Fröken Nikki. 

  
Men ingen träning och ingen skogspromenad ens idag utan vi har spenderat ett par timmar i skuggan av körsbärsträdet, hela flocken vilandes tillsammans, nu på kvällen när det inte var allt för varmt. Träning är viktigt men återhämtning och vila är minst lika viktigt.