Tredje gången gilit?

Den här veckan började så där bra. På måndagen får jag nämligen ett meddelande från den stugbyn/hotell/vandrarhem som jag bokat boende på för helgens skånedrag. De har sålt sin verksamhet och de nya ägarna ska ”ha en annan inriktning” så de var tvungna att boka av mitt boende. Och tyvärr fanns inget annat att tillgå…

Efter lite egna efterforskningar så hittade jag ett nytt boende ganska så snabbt, inte allt för långt ifrån tävlingsplatsen. Allt klart!

Trodde jag…

 

Jag är inte så kräsen när det kommer till tävlingsboende. Det behöver inte vara någon dubbelsäng, inte något gigantiskt rum eller något som helst lyxigt. Det ska finnas en hyfsat bekväm säng samt fräscht badrum och kök, det är helt okej om sånt delas med andra gäster så länge det är bra skött.

Det nya boendet visade sig inte alls vara så rustikt och mysigt som det angavs vara på hemsidan. Toaletten gick inte att spola och på handfatet låg gamla rakhyvlar och hår, hår av okänd härkomst men jag kan gissa vilken kroppsdel de en gång suttit på *yuck!* Rummet var helt okej, förutom den lilla detaljen att det var musbajs på golvet OCH i sängen.

Som sagt, jag är inte kräsen men någonstans går gränsen. Och att inte kunna gå på toa (en mulltoa hade fungerat fint!) eller att ha musbajs i sängen, där går min gräns! Tack och hej, vi fick tag i ett rum några mil bort och spenderar helgen på hotell mitt i centrala Kristianstad istället!

Spräckte budgeten för den här helgen rätt så rejält men men. Det var antingen det här eller att åka hem igen, vilket jag faktiskt övervägde då all lust till att tävla försvann när jag såg hur äckligt boendet var. Men, nu när jag ligger i de nytvättade vita lakanen utan musbajs så känns det helt klart värt pengarna. Hundarna är ju också ganska så nöjda med uppgraderingen 😉

Nu kör vi!