Revolution Race

För ett par veckor sedan fick jag ett mejl från Fritidsfabriken som innehar klädmärket Revolutionrace som undrade om jag ville testa en utav deras tröjor. Jag brukar vara rätt skeptisk till samarbeten men när det gällde just detta så var jag inte sen med att tacka ja!

Som mamma till två små vildingar och matte till åtta minst lika galna hundar så är bekväma, hållbara kläder i funktionsmaterial värda sin vikt i guld. Jag lever i princip i mina ”hundkläder”, så fort vi är ute så är det kläder i funktionsmaterial som åker på. Dock så är vi inte gjorda av pengar så ska kläderna fungera lika bra på tur i skogen eller när jag står på släden som när vi gräver i sandlådan eller härjar på klätterställningen med ungarna. Kläderna ska helt enkelt fungera och tåla ett aktivt småbarns/kennelmamma-liv!bloggrr-2

Jag valde tröjan Fusion Fleece och när jag några dagar senare fick hem tröjan blev jag inte besviken. Tröjan är snygg, dundermjuk, har långa ärmar med tumgrepp vilket gör att handlederna är täckta, stort plus för mig som har artrit i handleder och händer. Den är försedd med stretchpaneler vilket gör den följsam så att man kan plocka upp kidsen, vilket sker ett par hundra gånger per dag, utan att det stramar någonstans och inte behöver man rätta till tröjan hela tiden.

bloggrr-3

bloggrr-1

Summasumarum – supernöjd med tröjan och att beställa på hemsidan gick supersmidigt. Det enda negativa är att jag nu vill ha fler, som tur är så har fritidsfabriken satsat på kvalité till ett bra pris.