27 grader och sol!

När det är sånt kanonväder så kan man tex vara på stranden och bada, ligga i hängmattan med valfri kall dryck eller så kan man läsa en go bok i skuggan. MEN man kan också köra 40 minuters intervaller i sandgropen och sen springa 4 km, om man vill dvs 😉 det gjorde jag och grabbarna igår efter jobbet å fy fasiken va varmt de va! Till och med Neo tyckte att det var lite väl varmt men eftersom jag har dem lösa så kör de efter egen förmåga och lägger sig i skuggan om det är för jobbigt.

I morse tog vi motionsspåret som vanligt. 10 km på cykel i den glödande soluppgången som avslutades med att jag blev upphånglad av en vältränad mörk gestalt med skägg, inte alls så romantiskt som det skulle kunna vara då den mörke luktar hundmat 😉

En reaktion på ”27 grader och sol!”

  1. Hej!

    Vilken inspirerande blogg du har. Har börjat intressera mig för barmarksdrag då jag har en galen dobermann som älskar att springa och dra. Hon är en naturbegåvning och jag skulle verkligen vilja lära mig mer om sporten och framförallt lära mig att våga mer… men som vanligt så bor jag i fel ände av landet…. hittar inget på nätet här i närheten. Vet du om det finns barmarksfolk i närheten av Göteborg?
    mvh Ulrika

Kommentarer är stängda.