I december mörkret

Tycker det är ett himla deppande och grinande över vintern och det tillhörande mörkret i divese bloggar och hemsidor – ryck upp er!

Är det för mörkt för att gå ut med hunden? Ett par reflexer och pannlampa = problemet löst. Regnar det? Stövlar och regnkläder på och så var även det problemet löst! Ni har valt att bo i Sverige och vet att vädret samt årstiderna är så här, gör det bästa av situationen istället för att gnälla.

 

 

Så, vad händer här då? Nja, inte något utöver det vanliga; skola, motionera hundar, skola igen, långpromenad, sova, äta lite, fyspass för Liam, apportering för Neo, sova. Inte nödvändigtvis i den följden kanske men ni förstår  

Har kommit in i ett gott träningsflow när det gäller fysträningen där Liam bara går och går och går och går, något värre är det som sagt med matte men jag har ju önskat mig ett gymkort i julklapp så snart kanske vi kan råda bot på det med! (måste bara ta tag i mitt nya syltkakeberoende också!)

 

 

För oss som inte bor i de snörika norrland men som längtar efter att de underbara flingorna ska börja falla så kanske den här filmen kan stilla suget, samt ge ett gott skratt!

Vindelälvsdraget!