5 dagar kvar..

Till starten att starten för årets Vindelälvsdrag går av stapeln i Ammarnäs! Tidigt tidigt på onsdag morgon packas hundar, släde och matte in i bilen för att åka de över 80 milen norr ut! Själv. Med ett par påsar godis och ljudböcker så ska vi nog klara av detta också men den resan är inget jag ser fram emot direkt men jag kan ju knappast teleportera mig, hundarna och all utrustning dit så det är bara att sätta sig i bilen å köra!

Nåväl, vädret ser ut att vara hyffsat bra och jag tror att jag har koll på den mesta utrustningen som ska med. Det är ju en jäkla massa grejer som ska få plats i lö gölf men med takbox och släde på taket så ska det nog gå. Eller, det måste gå 🙂 Neo ska få vara hemma med husse då det räcker alldeles utmärkt med att enbart behöva tänka på fyra riesens. Neo kommer nog att ha det superbra, kanske dock inte husse som inte är van att ha hand om duracellkaninen på speed 24/7!

Läsa mer om Vindelälvsdraget kan ni göra här!

4 reaktioner på ”5 dagar kvar..”

  1. Jag kommer heja på er & Riesen i Norr!! Förväntar mig någon form av rapport 😀 GO skägg & A-C!

  2. sv: tjena! =) Kul att du ska tävla – all lycka till! Himla lång resväg, jisses! 🙂
    Ja det är himla kul att gå kurser, får se dock om jag kan gå lydnadskursen. Lite osäker om jag kan.

    Förresten, har tänkt att fråga – är det du som ska hålla en dragkurs för sveriges schäferungdom? =)

  3. Ska hålla tummarna för er 🙂
    Men som före detta looser så måste jag ju hålla tummarna lite mer för dom 😉

  4. Najs! Du vet väl att regelbundna rapporter via twitter o fejjan är stort prio va? 😉 Måste hålla oss uppdaterade på er resa all the way!!! 😀 Synd att jag kommer upp till Sälen på torsdag den här veckan, hade passat på att hälsa på dig annars!

Kommentarer är stängda.