+ 5 grader?

om jag tyckte att det var varmt igår så blev det idag ännu varmare :O +5 grader hade vi mitt på dagen i Lima, plus fem grader!

 

Nåväl, vi har fått gjort en hel del idag, känner mig änna lite duktig! Började dagen med 45 minuters promenad, sen var det dags för ett par timmars plugg med avbrott för telefonsamtal från en hysterisk mamma som inte kunde ändra sin profilbild på facebook, riesensnack med Elisabeht och foderbeställning från en granne som visst råkar vara återförsäljare. Uppgiften är så gott som klar nu iallefall 🙂

 

 

For iväg en sväng till Limedsfors för att lydnadsträna med störning. Är man van att köra platsliggning och fotgående på torget i Karlstad så är parkeringen utanför Folkets hus, Konsum och återvinningsstationen en fis i rymden! Lätt som en plätt gick det. Tog en powerwalk på 45 minuter med alla vovvarna i koppel när vi var tillbaka i Lima och det är bara att konstatera, Liam och Timmie går fint medan Neo beteer sig som ett litet rövhål.. Varför är de minsta hundarna alltid värst? Det slutade med att han fick gå under kommandot ”gå bak” vilket gick bra. Väl hemma, 15 intensiva och explosiva minuter med bodyrock och sen mera plugg bestånde av EU’s vattendirektiv och Översvämningsdirektiv.

Trött i huvudet och trött i musklerna, gött!