-8 och en frisk vind!

Och kallt som satan var det trots långkallingar, vantar och buff! Men, Karin och jag var tappra och tog oss runt 5 km spåret utan att klaga 🙂 Kanske ska klargöra att vi inte sprang utan bara tog en promenad, idag är första gången som jag förstår varför man springer på löpband 😉 Bilder från dagen finns i galleriet!

Har roat mig med att i eftermiddag lägga in bilder i det nya galleriet, fyra månder av 2009 är klara, bara de resterande 8 kvar och hela 2008 och 2007! 😀

3 reaktioner på ”-8 och en frisk vind!”

 1. Haha, hade jag haft ett annat alternativ så hade jag gladeligen valt det. 🙂

  Får la se, jag längtar redan tillbaks hem hit – innan jag har åkt. 😛

 2. Tack, det är lätt att få prestationsångest när de man umgås med har så höga mål och planer men själv har man svårt att ens hinna med det vardagliga. Häruppe är det -20 grader och till och med Wilma hoppar numera på tre ben. Tur som är så är agilitytävlingen i uppvärmt ridhus 🙂

 3. Hello i kylan!

  Hoppas allt är bra med er i ”sola”.

  Ja nu biter det i både kinder och tassar, så det gäller att hålla tempot uppe och det är ju inget problem för de fyrbenta iaf;-)

  Jajamen vi vilar oss i form så ses vi i slutet av januari:-)

  Kram & vi hörs

  Marie med cockerdamer

Kommentarer är stängda.