Agility, politik och historia

I helgen har agility stått i fokus trots att jag inte själv har tävlat utan hjälpt till som funktionär och filmare samt peptalk och taktik-bollplank. I lördags fick de stora grabbarna vara hemma medan jag och Timo stod i kiosken, eller Timo sov medan jag servade och var social 🙂 Agilitytävlingar innebär ofta heldagar men vi var bara på plats till 2-tiden – gött! Dagen avslutades med ett besök av Sanna med flock där vi i vanlig ordning intog diverse onyttigheter! Det snackades en del och vi kom fram till att trots att det är en vecka kvar till valet så vet vi inte riktigt vad vi ska rösta på. När man gör ett tappert försök i att sätta sig in i vad de olika partierna tycker genom att titta på olika debattprogram så blir man ju bara rädd, där hugger man på varandra istället för att förklara vad man som parti kan erbjuda känns som dagis fasoner. Pest eller kolera är min fråga nu..

 

 

Idag var det mer agility, alla grabbarna fick följa med till klubben men bara komma ut en å en. Liam var förvånandsvärt lugn hela tiden, Neo tyckte det var kul att se så mycket hundar och människor medan Timo mest fokuserade på att äta lera och attackera gräs 😉 En dw-runda hann vi samt lite skogsröj innan det var dags att åka hem, bilder finns i galleriet!

 

 

 

Att det igår var den elfte september var det väl ingen som kunde missa då dagen gjorde sig påmind både i tidningar, radio och tv. Hjälparbetarna hyllades, offren hedrades och gärningsmännen föraktrades. Dock var det några som glömdes bort i medias brus, några som hjälpte många familjer att få ett avslut på letandet och en början på sorgearbetet. Några som jobbade utan skyddskläder, andningsmasker eller hörselskydd – räddningshundarna

 

3 reaktioner på ”Agility, politik och historia”

  1. Valet är rätt lätt. För alla som tycker om djur och natur på ett eller annat sätt kan alliansen inte vara annat än riktiga svin… De var ju de som lade ner djurskyddsmundigheten, rev upp beslutet om att pälsfarmarna skulle få hårdare krav på sig, tilllät jakt på varg och beslutade att lodjursstammen kan minskas betydligt… och dessutom tillåter de olika sorters fälljakt!
    Har god lust att stoppa in herr ägg-huvud-stadsminister i en minkbur och mata honom med svältdöd jordbruksminister…

  2. Åh, vilken film. Dessa underbara djur, våra bästa vänner!

    Jag blir vänsterpartist i detta valet. Andra gången jag röstar på dem under de åren jag fått rösta (fyra).

  3. Åh du fick kort på Josefine och Stina i min klass här på hundsport 😉 Jätte många från skola var där och tävlade 🙂

    Har en övrig fråga till dig, om du skulle vilja någon gång träna drag med oss? Vi har nu en drag grupp på skolan, du kanske kan bidra med lite erfarenhet till oss :)?

Kommentarer är stängda.