Aktiva dragekipage sökes!

Jag söker efter aktiva dragekipage som har tävlat eller tävlar för en artikel! Ni behöver inte ha några storslagna placeringar på SM utan en tävling är en tävling, oavsett placering 😉 Hunden måste dock vara i grupp B eftersom det är just B-hundar som artikeln handlar om! Det spelar ingen roll om du har en eller tio hundar eller om du tävlar barmark, släde eller nordiskstil.

 

 

Intresserad? Släng iväg ett mejl till mig på lilla liam ( a ) hotmail. com

 

 

2 reaktioner på ”Aktiva dragekipage sökes!”

 1. Hej, jag har precis börjat med drag med mina hundar. En wheaten och dv. schauzer. Skulle inte du kunna ge lite tips på om hur man börjar och fortsätter i dragträning för att få det så bra som möjligt? Min tik har jag börjat med precis och med henne lär jag bara just nu att det är okej att det tar emot i linan och att man ska gå framåt. Hon har dåligt självförtroende men är väldigt glad i vissa människor så jag använder de som belöning och på matning när vi tränar detta.

  Med min schnauzer går det bra när man springer efter någon annan som hare men när han är själv går det inte alls bra med att han ska vara längst ut i linan och ligga fullt på framåt hela tiden. Han drar ner på tempot även om man peppar på och har belöning i slutet.

  Skulle jätte gärna få lite tips och coaching när de gäller min dragträning. Tanken är att i vinter kunna åka med skidor!

  Kör även drag med min pojkväns schäfer och där är det inga problem alls utan han drar på fullt ös hela tiden varje gång:)

  Hoppas du vill hjälpa mig! 🙂

  / Amanda

 2. Sv: Ja han är skitsnygg 🙂
  Det är rikigt illa faktiskt att det är så, vi kommer att ha väst till Zuki när hon blir större så att folk ser att det inte är en varg.. 🙂

Kommentarer är stängda.