Ännu en dag på ”jobbet”

Kort morgonpromenad vid 8-tiden för att sedan styra riesenrajden till Karlskoga för räddningsträning. För Liam blev det ett stort ytsök där han skötte sig alldeles utmärkt medan matte slarvade lite med upplägget, fy på mig. Neo fick köra inne i bergrummet där han jobbade på bra och precis som vanligt räds han inget även om en figge kanske var lite för svår för honom, men han hittade även den till slut! Han slutar ju aldrig jobba om det blir svårt, vilket är en helt underbar egenskap. Något som däremot inte är så bra är hans extrema självmordsattityd som idag gjorde att han hoppade rakt ned i ett 1,5 m djupt hål.. Allt ska undersökas och inget är för högt för att ta sig upp på, nej då det är bara att ta sig fram! Någon skrev tidigare att Neo håller på att bli en annan ras, undra om skägget kommer att växa ut på honom snart? 😀 Man blir ju tydligen som man umgås..

 

Efter räddningen åkte vi vidare till Degerfors för att köra drag henne hos June. 4 förare och 9 hundar, en liten cirkus innan vi alla kom iväg. Liam fick agera hare, något som passar honom perfekt för att ligga efter någon annan går ju absolut inte! Neo fick springa med halva sträckan för att sedan springa lös vägen hem, något som triggar igång Liam ännu mer man kan ju inte ligga bakom Neo – vilken förnedring! Efter lite fika så var det dags att åka hem och strax innan klockan slog 19 så svängde vi in på parkeringen – ännu en underbar dag som brukshundsägare är till ända!

 
Ett tåg med hundar! Tre bovier och en golden!

 

 

 

 

Stefan ser ut att ha kontroll!

 

 

Kan säga att det nu är två trötta hundar som ligger och sover i sängen. Imon tar vi oss en välförtjänt sovmorron och vilodag!

5 reaktioner på ”Ännu en dag på ”jobbet””

  1. Men shit vad härligt det ser ut att åka skidor sådär! 😀 Till nästa vinter så ska jag ha ordnat med riktiga skidor och ett ställe att åka på. Skitskoj. 😀

  2. Vad kul att köra drag med så många hundar. Fleur hade blivit helt tokig om hon varit tvungen att tävla. Hon har ju lite svårt att ligga efter… -)

  3. Underbara CSN… Själv fick jag inbetalning till dom idag:p

    Uppskattar verkligen alla dina bilder i bloggen, gör den så mkt mer levande!:) Och jag själv blir påmind om hur otroligt lite bilder jag har numera:p

    Va duktig Neo är som kommer som ett skott med markeringen i munnen! Och ja, det är tur man har matte ibland:D

  4. Visst är det kul att åka skidor med hund 🙂 . Var förresten inne och kikade lite på Neo, vilken underbart vacker hund!

Kommentarer är stängda.