Äntligen fredag!

Kom på att jag glömt att visa mina snygga tofflor som pryder min soffrygg, de är ju för fina för att användas. Fick de utav min äldsta farbror och hans fru förra julen, härligt att släkten fattat grejen 😀

 

Dw träning idag. Tack vare regnet var snön tung men Liam kämpade sig genom hela spåret. Neo fick springa lösa medan Misty fick ligga i bilen och fundera på om det var så jävla smart att sticka ifrån mig och nästan bli överkörd på stora vägen hemma och E18.

Ringträning vid 4H-gården tillsammans med Karin och ett par andra som trotsat vädrets makter. Själva uppställningen behövde vi inte pilla på, det var tydligen perfekt. Duktig Liam som vet hur man gör 🙂 Däremot måste jag få ordning på hur han springer när vi springer emot domaren, det blev inte rätt hur jag än gjorde. Inte heller blev det bättre när de erfaran prövade så helt värdelös är jag ju inte 😀 Kvällsmat på Ikea där vi skulle kalasa på deras cesarsallad, som dessvärre var slut. skit också..

 

 

Misty har det tufft med ett kampskägg och en mördarspaniel

 

 

Ha nu en galet bra helg!

5 reaktioner på ”Äntligen fredag!”

  1. Jag är imponerad över att du tränar utställning! Haha…de gånger jag har och kommer ställa ut låtsas jag mest att jag vet hur man gör 😉

  2. Haha vilka hemska tofflor:D

    Bra bild på bergsgeten! Jag fick leta länge innan jag ens hittade honom;p

    Tack så mkt för ditt gulliga inlägg! Nu känns det lite bättre, men ångesten var stor i början. Det blir ju inte en ny sak varje gång, utan det känns som om att det bara byggs på höger för att en dag bli för mkt… Jag bävar för den dagen.

    Hoppas ni har en bra helg!

Kommentarer är stängda.