Are you a bodyrocker?

Något som jag inte skriver så mycket om i bloggen är min träning, vilket egentligen inte är så konstigt då detta faktiskt är grabbarnas blogg men som jag av naturliga skäl skriver då de inte kan hantera tangentbordet.. Men för att inspirera även er mattar å hussar att ta tag i er egna träning, och inte bara hundarnas så tänkte jag tipsa om en sida: BodyRock.tv

 

 

Jag blev själv tipsad om sidan och har sedan ett tag tillbaka kört denna typ av träning tillsammans med min vanliga cykla-jogga-sandgrops-träning. Det passar mig väldigt bra då jag 1 – extremt lätt blir uttråkad, 2 – inte alltid kan ta mig till kauif’s styrkepass då jag både jobbar och pluggar, å tränar en jävla massa hund så klart 😉  Jag gillar BR’s träning såpass mycket att jag faktiskt seriöst funderar på att helt enkelt strunta i att förnya mitt träningskort och bara köra min vanliga konditionsträning i kombination med BodyRock! En rask promenad är perfekt uppvärmning innan man kör järnet i mellan 15-25 minuter till Zuzanas pass. Och i riktig student-budget-stil så behöver man inte köpa dyr utrustning heller utan ifåånen används som timer, en gammal basketboll har fyllts med sand och i kombination med viktfotledsband från typ biltema + en pilatesboll så kommer man väldigt långt! Så klicka in på hemsidan, kolla på ett par pass, välj ut vilket du vill pröva och sätt igång 😀

 

 

 

Även Timmie älskar bodyrock! Eller är det kanske själva pilatesbollen? 😉