Årets första barmarkstävling :D

Idag var det tävlingsdebut för Neo då årets första barmarkstävling ägde rum i Uddevalla 😀 Tack SPHK Västra för en bra arrangerad tävling!!

Åh vilken debut för mitt lilla långöra! Han galopperade ta mig satan hela rundan, till och med i den längsta uppförsbacken så galopperade han tills dess att han stod på bakbenen då det var nån jäkla stoppkloss på andra sidan av snöret som inte orkade uppför backen… Långörat slutade på andra plats med tiden 14:54 på 5 km! Riktigt bra jobbat och han vann många hjärtan när han spurtade uppför den sista målrakan. Liam stod för första placeringen med tiden 13:04 och där märkts det att vi inte haft någon vidare fartträning  på hela vintern, dessutom var det lite väl varmt för Mr Skägg. Men men, jag är riktigt nöjd med Skägget som fixade en nyfiken Malamute vid en omkörning och som var taggad till tänderna i starten!

Timmie har visat hur duktig han är på att slappna av, trots att det är hundar överallt som både går förbi eller står uppbunda å skäller så ligger han å sover i bilen 🙂 Han fick en kort dragpass med Karin som hare där vi även gjorde en jättefin omkörning, det tar sig 😉

Förutom de prisers om vi fick med oss hem så firade jag Neos debut med att beställa en ny måttsydd sele åt honom, att hitta någon som vill ta sig an utmaningen att sy en sån liten sele har inte varit helt lätt men jag ser fram emot att få den hemskicka på posten om några veckor! Grattis till Karin med Mira och Sassi som gjorde två kanon lopp!

Efter tävlingen åkte vi en sväng till Trollhättan för att först träna lite lydnad och sen träffa Timmies brorsa Rocky! En promenad och lösspring senare så var vi åter igen på väg hem, drog hemifrån efter 06 och var hemma strax innan 21. Nu blir det sängen, fler bilder finns i galleriet!

6 reaktioner på ”Årets första barmarkstävling :D”

Kommentarer är stängda.