Årsmöte på Hammarö bhk

Igår var det årsmöte på Hammarö brukshundsklubb, ganska snabbt och lätt avklarat tyckte jag! Hade gjort diplom till medlemsprestationer och det verkar som om alla blivit nöjda, till när på nån enstaka men vissa människor lever ju för att klaga så 😉 Skägg-stubb var med och sov sig igenom det två timmar långa mötet, gött med en 7 månaders valp som kan slappna av i alla situationer!

 

Mr Skägg fick en bukett blommor för sin SM-placering i Barmarksdrag OCH i weight pull! Så himla kul att vara med i en öppensinnad klubb där man kan köra skydd med en cocker och agility med en riesen utan att bli utdömd som helt puckad. Där sporter och prestationer utanför bruks, lydnad och agility får vara med, speciellt eftersom det är ett sånt jävla klagande från swba att ”deras” raser och ”deras” sport inte i välkomna i sbk’s verksamhet eller som från andra bhk-medlemmar, att klubbarna aldrig vågar förnya sig. Den attityden gäller iallefall inte i värmland där wp-klubben har sammarbete med hela tre olika brukshundsklubbar samt att minst en utöver dessa har frågat om vi vill ha uppvisning. Om inte det är nytänkande så vet jag inte vad!

 

 

Å god smörgåstårta fick vi också 😀

En reaktion på ”Årsmöte på Hammarö bhk”

  1. Du missade när aussien levde rövare i klubbstugan sen 😉 haha! Att bo med honom är en prestation i sig!! Tror jag ska göra mig ett eget diplom ”Årets hur-står-du-ut?!” ;D …Ses imörrn!

Kommentarer är stängda.