Att bara vara hund

Medan grabbarna fick en välbehövlig sovmorgon så fick matte snällt masa sig upp vid 5 för att hinna till jobbet. Att jobba dagen efter en tävlingshelg kändes som en bra idé när jag tackade ja, inte en helt bra idé nu, gäsp! Idag har vi haft fysvila och efter jobbet tog vi en skogspromenad där de bara fick vara hund, och då kan man:

Springa fort!

 

Försöka få plats allihop på en sten

 

Agera stubbfräs

 

Leka med pinnar

 

Och sen springa ännu fortare!!

 

Fler bilder finns i galleriet 🙂

 

6 reaktioner på ”Att bara vara hund”

 1. Tack för grattiset :)! Och tack för adressen, ska se till att få beställt bra selar både till aussien och dvärgschnauzern :)!

 2. Som vanligt härliga bilder! 😀

  Sv: Haha, nej faktiskt inte.. Utan en annan uppfödare! Gissar att det går fort via ryktesvägarna när någon som du, som är välkänd inom hundvärlden, blir nyfiken på rasen 😉

  Ja tyvärr har de ju stora nackdelar.. Men en bra och frisk staffe är nog en sjuhelsikes hund! 😀

  Okej, om pälsen inte är så jobbig som du säger kanske jag får kika in jaktvarianterna lite närmare då 😉

 3. Grattis till helgens bravader, suveränt jobbat som vanligt!

  SV: Planen är att vi beger oss norrut till helgen. Edvin är inte på topp men känns bättre och bättre. Fortsätter han så här så står vi på startlinjen på lördag. Därefter får det bli utvärdering hur han funkar och hur han reagerat på allt (han är ju milt uttryckt inte van vid publik, en massa andra hundar osv när vi tränar drag men han är en snäll grabb som vill väl och kommer säkert att kämpa på om han bara förstår vad som väntas av honom). Känns allt bra på lördag kväll så kör vi även söndag, annars så håller vi oss i publiken och hejar på er!

Kommentarer är stängda.