Att lita på sin hund

Morgonpromenad i skogen som vanligt. Liam fick gå lös under premissen att ta det lugnt, det gick så där 🙂 kopplade upp Liam när Neo började vinda, det går en hel del älg runt byn. Och mycket riktigt, runt nästa krön stod älgjäveln. Den börjar naturligtvis springa ifrån oss när vi upptäcks och Timmie, som gått lös 15-20 m framför mig, sätter av efter. Alltså, älgar kan springa rätt så fort om de bara vill 😉 Timmie spurtar som vanligt och jag är lika imponerad av hans fart som vanligt! Kommer på att jag kanske ska kalla in honom också innan han irriterar älgen för mycket. Ropar, och Timmie avbryter jakten och vänder i luften. Full fart in till mig och smack rätt in i kampdutten som jag för en gångs skull hade med ut!

20130222-104643.jpg

Med den inkallningen så anser jag mig vara berättigad att ha min hund lös jämt 🙂 Nu, dags för frukost!

20130222-104736.jpg