Att skilja på sak och person

Efter tävlingen i Mora så har jag fått en hel del kritik för mitt agerande, främst som mediesamordnare hos SDSF. Så vitt jag vet så var det inte någon mediesansvarig som tävlande utan det var jag som privatperson som tävlade med min hund. Mitt tävlande har inget med min roll i SDSF att göra utan det handlar om mig som privatperson, det där med att skilja på sak och person verkar svårt. Jag har även fått höra att min sida av händelsen i Mora inte är trovärdig, av utövare och inte av förbundet, eftersom:

 

1 – jag kör B-hund (!!)

2 – den andra föraren har många fler år på nacken i sporten och förbundet än mig.

 

intressant va, att ens val av hund kan påverka hur trovärdig man är? Ett sånt himla löjligt påstående att det inte ens är värt att kommentera mer än så. Men inför kommande tävlingar har jag beställt en sele till min GoPro för från och med nu kommer jag att filma alla tävlingar för enkelhetens skull. Då blir det inget snack om saken om det skulle hända något igen, vilket jag hoppas att det inte gör.

 

Det är hundar som vi kör med och ja olyckor händer tyvärr, hundar är djur med egna viljor och instinkter. Men har man något problem så får man träna på det och händer det något på tävling så kan man väl åtminstone be om ursäkt och fråga hur det gick med hunden.

För att göra en lång historia kort så har jag valt att helt enkelt avgå från mina uppdrag inom SDSF då folk har svårt att skilja på sak och person samt att jag anser att jag inte ha gjort något fel. Man får inte agera hur som helst på internet men i verkligheten är det däremot okej att göra lite som man vill. Det finns två personer som vet vad som hände på den banan och det är inte jag som behöver ha dåligt samvete för min hunds agerande där.

För er som upplever min blogg och dess innehåll som stötande så kommer här ett tips, sluta läs. Den kommer nämligen inte att censureras i fortsättningen heller 🙂

 

har ni vidare frågor eller funderingar kring detta är välkomna att höra av sig på mejl eller här 🙂

6 reaktioner på ”Att skilja på sak och person”

 1. Stå på dig hjärtat….en blogg är till för att vara lite provocerande/stötande och som du säger tål man inte så läs INTE… det finns många i…..r i detta samhälle som inte tål något….många kramar

 2. Men! Vad är det för fel på folk.. tråkigt att du känner att det bästa är att avgå. Och kanske ännu tråkigare att din insats inte tas till vara på mer än såhär!

 3. Men herregud, trode inte att det fanns sådant folk innom draghundsporten, riktigt besviken och mållös…
  Tur att du har ”skinn på näsan” och står på dig! Det ska inte spela någon roll vilken hund man har eller hur lång erfarenhet, alla ska kunna vara trovärdiga! 🙂

 4. Trist!

  Men du är tjej, och alla vet vi att tjejer inte är lika trovärdiga.
  Inte ens vid rättegångar. o.O

  Att alltid ha kameran med tror jag är både bra och lite avskräckande. Det blir svårare när det inte bara är ord mot ord. Men trist att det ska behövas.

  Och självklart ska du inte bry dig i uppdrag i diverse förbund om sagda förbund verkligen visar att de inte gillar dig eller står upp för dig. Får du bara skit och ingen uppskattning kan du gott lägga den tiden på nåt annat, viktigare. Typ putsa skosnörena.

  Stå på dig! Du är grym! Och en inspirationskälla även för oss som inte pysslar med drag!
  Sluta för allt i värden inte med varken draget eller bloggandet!

Kommentarer är stängda.