Att testa något nytt!

Jag har funderat ett tag på det. Tänkt, läst på nätet, frågat min gamla chef, tänkt lite till och sen slutligen frågat vår vän Karin, som har en utav grabbarnas favvotjej Singha. Men nu har jag bestämt mig, jag startar eget!

Intresset för drag och i synnerhet barmarkskörning har ökat lavinartat sedan jag började med sporten för ett par år sedan. Att det finns en marknad för kurser inom sporten vet jag, jag får förfrågningar ang kurser flera gånger i veckan! Därför tänker jag nu ta steget och börja hålla lite kurser samt sälja ett par utav de produkter som jag själv använder och testat! Det är inte något som jag tänkt att enbart leva på men vem vet vad som händer i framtiden? Någon gång kanske jag har möjlighet att testa på det projekt som jag drömt om ett bra tag nu 🙂

Vill passa på att tacka Karin för de frågor hon svarat på tidigare och även tacka i förväg för alla frågor hon kommer få svara på i framtiden 😉

19 reaktioner på ”Att testa något nytt!”

  1. Grattis till beslutet och ett stort lycka till!! Du får ta en kurs kring Gbg. snart 🙂

  2. Yay! Bra beslut, håller med Henrik – kör du en kurs i Gbg så kommer vi, fast helst ser vi fram emot kurs i Skåne eller i sensommar/tidighöst i era trakter så kan vi förlägga vår semester dit 😉

  3. Men oj. Såg att du hade varit här i Hällefors och tävlat!! Vad kul! ;P Jag va paprazzi på Lördagen, kanske kan hitta nå kort! 😀

  4. Självklart finns jag där för dina frågor o funderingar! Vi får väl byta erfarenheter

  5. LYCKA TILL :)!!! Hade gärna åkt upp till Sälen & gått en kurs hos dig, vet inte riktigt hur jag ska komma igång med dragträningen 😉

Kommentarer är stängda.