Även solen har sina fläckar

Just nu befinner vi oss i Sälen 😀 wiie! Jag är visserligen fortfarande lite sjuk men hade helgen ledig så vi åkte upp för att få lite snö under tassarna. Har kört två pass, ett kort på 4 km och ett lite längre på närmare 20 km.

IMG_2762.JPG

Det korta passet blev ett tempopass i skidanläggningen efter stängning medan det långa råkade bli ett tungt. De första 8 km var vältade, dvs tillplattat. När vi nästan var framme vid skogsvägen och skulle börja vända hemåt fick vi vika av leden, eftersom en myr var helt öppen, och istället köra offroad där skidleden brukar gå.

IMG_2771.JPG

Sen vart det lite över milen hem på oplogad grusväg = tungt.

Hela den turen kan egentligen beskrivas som delvis tung och delvis jättetung. Hundarna blev trötta men det var nog det enda positiva. Timmie hade heeelt glömt av alla kommandon och kunde bara springa eller stanna, inte helt bra. Nikki var flummig och Ebbe supertaggad vilket resulterade i mer strul.

Ett tag där så försvann alla avelsplaner och framtida tävlingar och guldfiskavel, det kändes mycket mer intressant än hundar.

Nåväl, även solen har sina fläckar. Hundarna blev trötta iallafall, och jag med efter att allt krångel. Liam fick visa att gammal är äldst och ledde ett mycket trött gäng de sista 2 km hem när Tim och Nikkis hjärnceller helt bränts av.

Nikki fick också gå själv i led ett tag under rundan vilket hon gjorde bra 🙂

IMG_2764.JPG

Idag har jyckarna vilodag och vi har bara tagit en promenad med Solveig. Thia är ju på BB i Årjäng och kunde därför inte närvara och underhålla grabbarna med sitt bus. Men vi ser nog henne snart igen 🙂

En reaktion på ”Även solen har sina fläckar”

Kommentarer är stängda.