Barmarks-SM över för i år

Då så, barmarks-SM är över! För våra skäggiga ekipage slutade det på följande vis:

Gustav och Rex tog brons i linlöpning herrar grupp A! hur grymt är inte det då?!?!

I Cykelklass herrar grupp B vann Anders och Egon, Hans P och Snoddas placerade sig på en fjärde plats och Hans G med sin Snabba placerade sig på en femte plats.

I cykelklass damer grupp B slutade Andrea och Edwin på en mycket bra fjärde placering!

Joakim och Major tävlade i kickbike 1-hund herrar grupp B och placerade sig på en femte plats.

 

Grattis alla och väl kämpat oavsett om ni haft skäggig hund eller inte framför er! Och superbra jobbat av arrangören som fixade livesändning hela helgen, vilket crew!

 

 

Själva har vi idag tittat på live-sändningarna samtidigt som köket fick sig en välbehövlig rengöring, så nu är de små kladdiga handavtrycken borta. Tills dess att de uppkommer nya imon 😉 Efter lunch fick Timmie, Nikki och Neo ett kort och fartigt pass framför ATV’n. Ebbe var också med i spannet men eftersom han inte kunde bete sig så fick han inte vara med. Han tyckte det var en jättebra dag att tjuvstarta flera gånger och efter att ha pratat allvar med honom en gång varpå han gör precis likadant igen så åkte han raka vägen in i hundgården igen. Det får han dock ta igen nu på löpbandet istället… Somliga kanske undrar varför? Att hundarna har myror i brallan när vi tränar med andra eller på tävling kan jag förstå, då är jag inte lika hård på att de ska kunna ligga och vänta. Men hemma med ATV’n är det mycket striktare regler! Jag är själv med Moa från söndag till torsdag och för att jag ska kunna träna så måste jag ha Moa med mig, då fungerar det inte att ha hundar som tjuvstartar eller inte lyssnar. Det är av säkerhetsskäl, även om mitt spann är litet så drar de iväg med ATV’n och några såna olyckor får helt enkelt inte ske.

14642287_10154172638334139_9015815191366377980_n

Så, därav fick Ebbe inte vara med å träna idag utan får istället spendera tid på löpbandet och kommer i veckan inte köras i spannet utan enbart tränas på att uppföra sig framför ATV’n.