Backträning på film

Allt blir bättre med bilder sägs det, så videor måste väl vara att ta ännu ett steg? Här kommer tre videos på när vi backtränade igår! Vi körde först uppför hela Hundfjället, sen ner i ravinen till början av Trollskogen för att där cykla uppför andra sidan av ravinen. Sen ner samma väg och sen ner igenom Trollskogen till bilen.

Det är en film när vi kör hela backen upp, drygt 2 km, en film från när vi startar i toppen av Trollskogen och kör upp på andra sidan av Hundfjället samt en film när vi kör ner igenom Trollskogen i ett ganska så lugnt och gött tempo 🙂 jag har inte orkar lägga över någon ljudfil på filmerna så stäng av ljudet så slipper ni höra på mitt flåsande och peptalk 😉

Del 1 – på väg upp!

Del 2 – på väg upp, igen!

Del 3 – på väg ner igen!

Jo jag vet, jag pratar väldigt mycket med mina hundar. Och ja, jag vet att hundar inte förstår hela meningar men det är den relationen vi har hundarna och jag. Jag babblar och de ser oftast ut att hålla med 🙂 om nån undrar varför Timmie har en buff på sig så har Neo tuggat lite på hans öra och för att förhindra att såret går upp å börjar blöda vid minsta viftning så får han ha en buff på sig som håller örat på plats!

En reaktion på ”Backträning på film”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *