Barmarkssockar

Två sockar från samma tillverkare. En utav dem är helt oanvänd och en utav dem är använd nästan dagligen i tre veckor på både promenader och dragträningar då Timmie hade en skadad tass och sedan ett par veckors dragträning. Ser ni någon skillnad?

 

Det är den till vänster som är använd i över 30 mil. Rätt bra va? Sockarna kommer från Teba!

10 reaktioner på ”Barmarkssockar”

 1. Det såg ju riktigt bra ut! Använder du sockar året om el bara när det är vinter annars när ni drar och vart får man tag i sådana det är inte samma antar jag som på bilden =)

  1. Jag använder sockar periodvis men nästan hela året runt. Det beror mer på vilket underlag jag kör på än vilken tid på året det är. På vintern kör jag med sockar från gippmokk.se!

 2. Sitter de verkligen kvar? Hur spänner du fast dem? Tycker att jag alltid tappar dem…. Kanske kan vara ett framtida inlägg, hur få skon att sitta kvar under träning….

  1. Jag tror aldrig jag har tappat en sån socka faktiskt. jag spänner fast dem hårt bara 🙂 Får ta lite kort!

   1. Om du spänner dem hårt stasar inte blodet då så att tassen blir svullen? Kanske inte blir så när hunden springer eller…?

    1. Nej det blir dom inte, så hårt spänner jag dem inte 😉 Men strumporna måste bort direkt efter att man tränat klart för annars svullnar tassen!

Kommentarer är stängda.