Barmarkstävling i Stockholm!

Den 19 maj är det dags för Eukanubadraget, en barmarkstävling som arrangeras av SBK’s Stockholmsavdelning! Det kommer att arrangeras både tävlingsklass och motionsklass där man alltså inte behöver licens eller grönt kort för att delta!

20130423-121602.jpg

All info ang tävlingen och anmälan finns på draghundsport.se! Vi ses väl där?

2 reaktioner på ”Barmarkstävling i Stockholm!”

  1. Tycker att du har en väldigt inspirerande och rolig blogg och ett härligt hundliv 🙂 Ju mer jag har läst desto mer sugen på drag blir man. Så nu har jag anmält mig och min lilla strävhåriga foxterrier, som iofs älskar att dra, till Eukanubadraget, motionsklassen. Det blir vår första tävling så det känns som en bra start. Tack för inspirationen 🙂

    1. Åh vad glad jag blir av såna här kommentarer!! 🙂 Tack! Vi syns i maj 😀

Kommentarer är stängda.