Berlin, Bad Gastein eller något helt annat?

I december tänkte jag och Husse åka iväg på en weekend bara vi två. Datumet är spikat, vilket inte var så mycket att välja på då vintersäsongen snart drar igång vilket innebär massor av jobb för oss båda, och grabbarna har sina inkvarteringar klara! Liam åker till Åmål för att husera hos Karin, Mira och Sassi. Neo ska ha grabb-helg hos Silver och Timmie bor hos sin extra familj Jansson/Lind i Karlstad. Frågan är bara, vart ska vi åka? :O

Förra året drog vi till Egypten i en vecka och om jag ska till värmen så är det helt min typ av ställe. Jag gillar öknen betydligt bättre än regnskogsklimatet, fukten gör att jag inte kan andas ordentligt vilket jag kan göra i öknen trots hettan! Dock har vi bara ledigt fredag-söndag så någon längre flygning blir det inte utan det blir någonstans i Europa och då gärna ett ställe där vi kan kombinera stad med shopping och gärna snö 😀 Vi har fungerat en del på Tyskland eller Österrike, i synnerhet det sistnämnda då jag gärna skulle vilja återvända till Bad Gastein. Jag fick ett tips om sidan Snowtrex.se där man kan hitta bra priser för de två nätterna som vi söker. Farmor tyckte att St. Anton am Arlberg kanske skulle vara något och man blir allt sugen när man ser bilderna på den sidan. Det kan ju tyckas konstigt att åka från ett fjäll till ett annat men gillar man fjäll så gör man 🙂

Något helt annat som hade varit kul att åka till är ju Island 😀 Inte så långt borta som man tror samtidigt som det är helt annorlunda emot det andra. Jag läste ett reportage på jobbet om Island och efter lite googlade hemma hittade jag det här i nån resebilaga och då blev jag mer sugen 😀

4 reaktioner på ”Berlin, Bad Gastein eller något helt annat?”

  1. Island rekommenderas varmt! Bra, mysig shopping o detsamma för maten. Var där i maj. Priserna är något lägre än Sverige är min bedömning.

  2. Så Liam ska vara i Åmål. Vad kul! Jag bor också här eller ja lite utanför. Gillar din attityd och gillar bloggen skarpt! Riktigt inspirerande, har en husky blandning och vi tränar på för fullt 🙂 Fått många bra tips härifrån.

  3. Island är vackert, har varit där två gånger -08 och -11. I somras bilade vi till Bad Hofgastein men besökte den vackra staden Bad Gastein i samma dalgång också. Berlin och Sachsenhausen besökte vi på vägen ner. Berlin är jättevacker men ack så sönderklottrad :/

Kommentarer är stängda.