Besök

Dagarna flyger förbi just nu. Jobba, träna, plugga och ta hand om alla vardagssysslor plus se efter husse som är sjukskriven.

Tränade med två andra riesenägare i söndags. Nikki och Neo fick springa 5 km och kändes lite trötta. Ebbe betedde sig som ett litet rö*hål och hade energi till 1000 men fokuset var lika med 0. Typisk unghundshjärna som ena dagen går klockrent för att nästa dag inte veta vad han heter >_< tröttsamt. Jag var något irriterad på honom. Han drog halvhjärtat och sånt sysslar vi inte med, allt eller inget! Att springa ofokuserat och dra halvhjärtat är enligt mig ren avinlärning så därför sysslar vi inte med sånt, utan vände och körde tillbaka till bilen. Timmie gick däremot sjukt bra och Liam var nöjd över att få springa i sällskap med Snabba och Hasse, båda körde 5 km.

Idag har vi fått besök och vovvarna är helt extas över att ha min mamma och bröder här. I synnerhet Liam som fullkomligt älskar dem. Nikki var snabb på att dressera dem och efter bara nån minut var både Alex och Niclas fullfjädrade pinnkastare!

20141027-234900.jpg