Bilder från dagen..

Började med att möta Martina i Mellerud för att lämna Hedda. Sen plocka upp lillebror Niclas som ska vara här ett tag, eller ja, hur länge han själv vill helt enkelt! Sen iväg till Säffle för att heja på Marie och Akilles som tävlade sök.

 

 

Sedan vidare till Karlstad för en promenad ute på Sörmon.

 

Mer bilder i galleriet!

 

Vidare till affären för att handla lite käk och till sist hem igen!

 

Är lite orolig för vädret, det sägs att vi har tropiska nätter – alltså nätter där temperaturen inte sjunker under 20 grader. INTE BRA! Då kan jag inte ens fysträna hundarna på morgonen längre pga värmen.. Fasiken också, jag är inget sommarfan överhuvudtaget och den här jävla värmen gör inte mitt ogillande mindre direkt! Svala höstdagar eller soliga snövintrar, det är grejer det!

 

3 reaktioner på ”Bilder från dagen..”

  1. Jag håller me dej fullt å ständigt! Jag gillar inte heller denna värme! Om man vill springa på fm så innebär väl de att man måste gå upp mitt i natten å ska man springa på kvällen så får man oxå göra de mitt i natten….inte bra inte bra!;-) Men men de e väl bara att gilla läget å hoppas att den här värsta värmen försvinner snart! När man har hund så känner jag att jag inte uppskattar denna värme för de går ju inte att göra någonting, de e ju alldeles för varmt för dom stackars som liven.

    //Elin

  2. Yay! Skönt att någon mer än jag ogillar sommaren, man blir ju nästan styckmördad om man nämner det inför nån soldyrkare. 😛 Älskar hösten…och våren när det börjat bli varmare och backen är bar. 😀

Kommentarer är stängda.