Blondinvarning – klass 5

Sitter i soffan, tittar på tv och kliar Liam på ryggen. Tänker: ”fasiken va långhårig han är, så han kan han ju inte se ut!”  Tar fram mina saxar, borstar, trimkniv och klippmaskin. Börjar med att kamma igenom hela honom och kamma ur underullen. Känner mig grymt duktig då fru uppfödare alltid klagar på att jag aldrig kammar ur underullen innan hon ska klippa honom. Ha! 1-0 till mig tänker jag och sätter igång klippmaskinen. 

 

När halva hunden är klippt, enligt min egna bruksmodell vilket inte är helt enig med utställningsnormen, så slår det mig, som en blixt från klar himmel, varför han var så långhårig.

Fan också, han ska ju ställas ut om ett par veckor!!!

 

Är man blondin så är man, det spelar ingen roll om man färgar håret brunt! *bankar huvudet i väggen*

7 reaktioner på ”Blondinvarning – klass 5”

  1. Hoppsan! =) Liam får väl helt enkelt koppla på sin charm lite det borde ju utan problem kompensera för den ngt korthåriga ”outfiten” =)

  2. Neo begynner sikkert med vår-røyting snart. Du kan jo ta litt av den pelsen, farge den svart og lime den på der det passer 😀 hi hi. Alternativt kan du jo prøve med seriøs vektøkning, så kan han jo stilles ut som årjäng-minigris (type stor). Hi hi. ¨
    Ja ja det kommer flere utstillinger. Riesenlägret for eksempel??

Kommentarer är stängda.