Börjar veckan med spår

Jo men ni läste rätt, idag har vi spårat! :O Planen var att gå en powerwalk med de vuxna hundarna, något som Ebbe inte kan följa med på pga ålder och Nikki ska ta det lugnt pga hälta. Så, för att valparna ska vara lite lugna medan vi var ute så fick de varsitt spår.

Nikki har spårat ett par gånger förut så hon hade full koll på vad det var som hände. Spårade bra och noggrant 🙂 När jag gick ut Ebbes spår, som aldrig har spårat förut, så var jag nog inte helt vaken för när jag sedan gick spåret så insåg jag att jag gjort en 90-graders vinkel.. Hmm. Hur tänkte jag där? 90-graders vinkel med en 4 månaders valp som aldrig spårat förr? Ebbe har nog spårat förr, iallefall i sina drömmar för han tog 90-graders vinkeln som om han aldrig gjort något annat förr :O Sjukt duktig valp. För de frågande så kör vi IPO-spår med godis i varje steg med godishögar lite då och då samt belöning i slutet.

Har även hunnit med att städa garaget tillsammans med husse så nu är alla barmarksgrejer förutom MTB’n inställda för vintern och slädarna står istället lätt-tillgängliga, ska bara beställa nya belag så är de klara att köra! Nu ska det pluggas resten utav dagen.

Ett par bilder från gårdagen finns i galleriet.

Ha en härlig måndag!!

3 reaktioner på ”Börjar veckan med spår”

  1. SV: Japp det stämmer, SM är vår nästa tävling, därefter Allhelgonadraget. Sedan är vårt Teams satsning att köra minst ett medel-/långdistanslopp.

Kommentarer är stängda.