Bra dag!

Igår va ju en lite halvtråkig dag gällande min bil, men vad ska man göra? Bil måste man ju ha om man bor i den här delen av landet och vill göra nåt annat än att sitta hemma dag och ut dag in, bara att beställa prylar och betala så att bilen kan bli laga. Bara att acceptera, efter lite tröst-shopping och godisätande, och sen gå vidare! Timmie blev ju iallefall jäkla snygg i sitt rosa fin fina halsband! Husse, nja, han är inte så nöjd..

20120425-175753.jpg

Idag blev ju istället en himla bra dag 😀 I morse slängde jag iväg ett par ansökningar till kommunens enhetschefer för de olika vårdhemmen som finns i och efter bara ett par timmar så hade två redan ringt :O Imon ska jag på intervju med den ena och den andra ska återkomma på fredag när hon kollat på schemat!

Vi har idag spenderat ett par timmar på Malung-Sälens bk där Neo tränat lite ipo, började med flykten idag och det ser ju himlans bra ut alltså. Han har dessutom fattat skällandet och kommer igång med skallet riktigt fort i sina bevakningar! Liam fick dammat av sin lydnad och ja, det är ju som vanligt med den hunden. Pröva själv att försöka träna med en gigantisk kastrull med popcorn där nån har tagit bort locket! Minsta lilla ofokus från matte och pijong! Ett popcorn flyger iväg! Men, han är ju väldigt go min lilla liam <3 Timmie var helt ofokuserad igår på typ allt så därför var planen att idag låta honom ta det lugnt, han fick köra nån apportering och lite fotgående med bara tjo och tjim utan krav på perfekta positioner, ett par minuter och sen in i bilen igen!

När resten av gänget åkt så tog jag och grabbarna oss en sväng med cykeln där de fick köra lite dragintervaller 1 h och 15 minuter. Jag lyckades se Malungs Träsktroll också 🙂

20120425-175807.jpg

Vi har även fått ett första positivt besked gällande något hundigt men det är inte helt klart ännu så jag håller det för mig själv ett tag till 😉