Bra men inte rätt!

20120718-122844.jpg

Konerna är inköpta, nu ska vi bara få TimTim att inse att det inte är hattar 🙂

Testade rutan på Riesenlägret, ja vi var där över dagen bara, och jag har ännu inte bestämt mig hur jag ska lära in den. Jag har ju lärt in den på tre hundar tidigare så jag vet hur jag ska lära in den, frågan är bara på vilket sätt. Liam och Hoover kunde rutan som ett eget moment, de vet att konerna betyder något och att de ska söka sig till dem. Neo springer på ut-kommando och stannar på stå. Timmie kan framåtsändande à la IPO och stannar på stå. Det fungerar bra men frågan är ju, ska han lära sig Rutan eller bara springa på Fram? Tänker att i de högre klasserna så ska han sändas från kon till rutan och då kan det vara bra att han kan söka sig till rutan. Får fundera vidare!

Förövrigt har vi intervalltränat idag, 50 min, och Liam börjar få lite mer fart 😀 förr sprang han lös men fuskade så himla mycket så nu är han kopplad och blir då tvingad till att hänga med!

2 reaktioner på ”Bra men inte rätt!”

  1. Ja, om det nu räcker med att dom var stabila, Qilaq är oootroligt stabil annars, och har aldrig reagerat på plötsliga höga ljud, aldrig!
    Zuki däremot var inte stabil innan och som dom valpar dom är (Zuki och Niqo) har dom inte ens fått en chans att bygga upp något sen tidigare heller, helt sjukt hur fort man kan förstöra liv!
    Vi jobbar på med dom och hoppas att det inte blir något kvarstående som påverkar framtida tävlingar etc.
    kram

Kommentarer är stängda.