Cykelpass och dw

Av någon underlig anledning så har jag 6 dagar i sträck nu som jag är ledig, och jag tänker då inte klaga på den som satte mitt schema 😀 Idag har jag hunnit med en himla massa faktiskt, långpromenad med hundarna, pluggat en hel del, grejat lite hemma samt tränat hundarna.

 

De tre hundar som ska tävla i helgen har bara fått springa bredvid cykeln i travtempo, lite lagom energiuttömning men ändå inte jobbigt. Gillar att folk säger att det är omöjligt att få en dragtränad hund att springa fint i koppel bredvid cykeln, det fungerar fint med tre samtidigt tycker jag!1 3

Efter att tävlingshundarna fått sitt så fick gamlegubben och lill-sprätten lite träning, 40 minuters dw fick de, dels på grusvägen och dels i kohagen så tungt vart det.

2 4

 

En reaktion på ”Cykelpass och dw”

Kommentarer är stängda.