Då ska vi se..

som ni ser så bygger vi fortfarande om men nåt sånt här kommer bloggen och hemsidan från och med se ut. Efter en stunds filosoferande så kom jag fram till att jag egentligen inte behöver en hemsida med massa presentation och grejer. Det som jag behöver är nåt ställe att filosofera och ventilera i samt att ha alla mina bilder på så därför blev det så här!

 

Allt fungerar fort farande inte riktigt som det ska och galleriet lär dröja innan det kommer upp i sin helhet då jag måste ladda upp alla albumen igen, och som Yvonne sa när jag pratade med henne igår: jag har en hel del bilder!

 

En kort rapport från verkligheten!

Snö – vi har snöööö! 😀 Grabbarna är helt tokiga och springer omkring likt tornados så fort de kopplas loss! Det har blivit härliga skogspromenader både idag och igår där vi lek snöbollskrig, kan berätta att jag vann rätt stort 😉 Det är fördelen med att leka krig med Liam, nackdelen är att han mer än gärna försöker fånga snöbollen och handen samtidigt – aj!

Blev ett kort lydnadspass på kvällspromenaden med Sanna. Liam fick träna på att hålla in rumpan i svängarna medan Neo fick träna fotposition. Som störning hade vi en snöplog som körde omkring på parkeringen som var vår träningsplats. Den osociala och miljösvaga (jo men visst!)  cockern kampade som en tok trots att det brötande gula monstret körde omkring några meter ifrån oss! Duktiga grabbar!

En reaktion på ”Då ska vi se..”

Kommentarer är stängda.