Dag 1 – Presentation

Så var det de där med att skriva om sig själv, det är ju mycket lättare att skriva om grabbarna 😉

Nåväl.

En dag i oktober år 1986 föddes jag i Mölndal där jag sedan växte upp och terroriserade mina föräldrar och bröder med diverse idéer och hyss. Intresset för djur har jag alltid haft och i princip alla sällskapsdjur förutom fågel har passerat förbi i familjen men en egen hund, det fick jag aldrig! Istället fick jag mitt hundbehov tillgodosett av farmor och farfars cockerspaniels.

 

På gymnasiet läste jag först djurvård för att sedan byta till trädgård, en inriktning som passade mig mycket bättre och som jag arbetat ett par år inom. Jag har även jobbat i djuraffär samt utbildat mig till valp och vardagslydnadsinstruktör hos Hundens hus i Göteborg. Efter ett par turer runt om i västra Sverige: Sätila, Vänersborg, Mölndal, Vänersborg igen å sen Trollhättan så hamnade jag ett par år i Karlstad där jag läst ett år på Miljövetenskapslinjen för att sedan byta och ta en kandidatexamen i Geografi med inriktning miljövetenskap och i samma härva utvecklades vänskapen med husse till något mer.  

 

Istället för att göra som alla andra, bara sitta och drömma å tänka ”om, om, om”, så slog jag slag i saken och tog hundar och husse å flyttade till Sälen för att få  ännu bättre möjligheter till att köra hund! Husse får ibland agera markservice när utrustningen ska servas och gås igenom men oftast tar han rollen som världens bästa leksak till hundarna och det klapprar högt i käftarna när brottningsmatcherna går av stapeln i vardagsrummet.

2 reaktioner på ”Dag 1 – Presentation”

Kommentarer är stängda.