Dag 1 – Vindelsälvsdraget

Vi lever men Gud glömde Ammarnäs när han gjorde Telenors täckningskarta! Dagens sträckor är avklarade och ja, med tänkte på vädret med strålande sol, massa plusgrader och jättemjuka spår så är jag nöjd. Grabbarna är trötta och flickorna är riktigt trötta efter 10 km framför släden.

Vi körde sista sträckan och efter en dag med gassande sol så gick hundarna igenom snön väldigt mycket vilket naturligtvis sätter ner farten väldigt. Dessutom är det ju en jäkla skaderisk så tills vi kom på hårdare snö stod jag på bromsen. väldigt mycket sämre spår än vad vi är vana vid så att det var tungt är en lätt överdrift!

Men, imon är det en ny dag och jag hoppas att hundarna verkligen vilar ordentligt, i synnerhet flickorna som annars inte kommer att orka morgondagens sträcka!

En reaktion på ”Dag 1 – Vindelsälvsdraget”

  1. Skönt att höra att ni lever.Vila hundarna ordentligt nu o du med.I morgon är en ny dag o nya möjligheter o vi håller tummarna hårt att det inte ska bli så tungt i morgon.Vi planerar ledighet till nästa års(bara så du vet)lopp. För det ser verkligen stört kul ut.Kramar till dej o vovvarna.

Kommentarer är stängda.