Dag 10 – Förebilder inom hund

Shit, förebilder! :O Det är många inom hundvärlden som jag tycker är riktigt duktiga! Jag har varit på föreläsningar med diverse kändisar som lyckats ta sig både hit och dit men det är faktiskt flera utav de som jag tränat med som jag har som förebilder.

Liam och Timmies uppfödare har ju hjälpt mig med himla mycket och de har alltid tid för mina hundramiljarder korkade frågor, funderingar och påfund. Jenny med Liams halvbror Bisse är en annan förebild, hon har alltid bra idéer och då i synnerhet när det kommer till lydnadsmoment.  Kristina med mallebrudarna ser inga problem, bara utmaningar med tillhörande lösningar, och har en ödmjuk inställning. Lasse från Riesen i Väst, Lasse kan räddning och Lasse kan riesen, han har lärt mig typ allt som är värt att kunna om räddning. Sen måste jag säga Sanna, min fru! För att hon är så jävla äckligt glad typ jämt och för att hon är mitt bollplank i princip allt där hon aldrig är rädd att säga sanning, hur obehaglig den än är!

3 reaktioner på ”Dag 10 – Förebilder inom hund”

  1. Är verkligen viktigt med sån härlig omgivning runt sig när man tränar!! Är också glad att jag träffat Kristina 😉 O nu har jag ju även träffat, Sanna, din fru 😉
    Härligt att läsa om dina dagar där uppe, ni verkar ha det toppen!! Kram Kram

Kommentarer är stängda.