Dag 4 – Varför har du hund?

Ja, varför har man hund egentligen? Man måste gå ut när det regnar, man kan inte vara borta över natten, man måste anpassa sitt jobb efter hunden på ett eller annat sätt, det blir grusigt inomhus, det blir hårigt inomhus, de kostar en jäkla massa pengar, de står ivägen för tv:n, tar stor plats i sängen, hoppar upp i soffan fastän de inte får och de kan fisa så att man måste utrymma huset.

Har man inte hund så tror inte jag att man förstår riktigt. Det är en livsstil att ha hund och träna så pass mycket hund som jag gör. Om jag inte hade haft hund så skulle jag inte hellre lärt känna alla underbara människor som jag har som vänner nu. Jag skulle faktiskt inte kunna tänka mig ett liv utan hund för fy fasiken va innehållslöst och tråkigt jag skulle ha då!

 Orsa oktober 2010

 

Sandö juli 2009

 

Fryken april 2009

 

Nybro oktober 2011

 

Tollered augusti 2008

 

Högfjället/Sälen november 2011

 

3 reaktioner på ”Dag 4 – Varför har du hund?”

  1. såg att Liam(?) hade skor på sig när han drar, varför? Tänkte om det är något vi bör använda på våra hundar när vi drar? 🙂
    Härliga bilder här! 🙂

Kommentarer är stängda.