Dag 5 – Andra husdjur

I dags läget finns det bara hundar i hushållet, med undantag för en och annan dammråtta, och jag tror inte att det kommer in något annat djurslag heller. Det blir ett väldigt passande när man ska iväg, hundarna kan jag i princip alltid ta med mig överallt.

Men tidigare så har jag ju haft diverse andra djur, de flesta gnagare och reptiler har passerat samt en å annan fisk och spindel. Någon dag skulle jag kanske dock vilja ha en fågel för att klickerträna, det hade varit himla kul att ha en större papegoja för att träna med hjälp av klicker! Annars skulle jag gärna vilja testa att jaga med jaktfalk och se hur de tränar såna, fast det är ju inget husdjur direkt 😉 Om ni vill läsa om Falkenering så klicka här!

www.sabelpoot.se

En reaktion på ”Dag 5 – Andra husdjur”

Kommentarer är stängda.