Dagar som gått..

Det har varit dåligt med text i bloggen på sistonde. Det beror dels på att jag inte haft tid men mest på grund av att jag haft så jäkla ont i fingrarna och den kraft som funnits i dem har gått till att försöka ta sig igenom jobbet, fixa skolarbete samt föreningsjobb.

I söndags körde vi dubblapass, kedjor och klöjve på morgonen och sen på eftermiddagen cani-crossade jag längs en väg som jag tidigare sprungit på. Gött väder, ny väg och vips så hade vi sprungit 12 km :O Efter lite fix under dagen så for vi till Årjäng där vi sprungit i slalombacken jag, Liam, Timmie, Neo och Funny. Jazzi fick följa med på ett par km canix och sen fick jag även testa Timmies brorsa Taxi! Han gick himla bra trots att han inte har några som helst kommandon klara 🙂 Riktigt kul att få möjlighet att testa tre av syskonen och dessutom med gott resultat! Vi har även tränat lydnad, gosat med den nya stjärnan i kennel samt gått promenader. På vägen hem hälsade for vi förbi Karlstad och hälsade på min bror.

Grabbarnas nya kompis, Nero 1 år.

Väl hemma har det jobbats, studerats och tränats. Ungefär som vanligt med andra ord! Igår lyckades jag lura ut husse för att gå ett spår till Neo vilket var väldigt populärt hos långörat! Idag tog jag först cykeln till affären, 6,5 km enkel väg (det är härligt att bo på landet….) och sen, på med mer kläder, och ut med hundarna å cykeln! 18 km barmarksdrag som bestod av mest uppåt idag igen! Det är både fördelar och nackdelar med att bo i en dal, för att ta sig upp till ”platta” partier måste man antingen köra bil en bit eller helt enkelt springa/cykla uppför först. Det känns ordentligt i musklerna efter ett sånt pass men å andra sidan gör det bra nytta också!

Utifall att fingrarna fortsätter att strejka

Glad Påsk!