Dagen pass!

3 km drag uppför berget. Liam och Timmie i led, Neo bak. Tempo! fick till en riktigt bra omkörning av grannen och hans stövare!

10 km cykel för matte, lösspring för grabbarna.

3 km drag nedför berget. Liam och Timmie i led, Neo bak. Långsamt i trav medan matte håller hårt i bromsarna, grabbarna ska ligga ner och få bra stöd i selarna.

Mat, vatten + blodpulver. Vila

2 km långsamt CaniX med Timmie med fokus på att gå framåt, ta kommandon samt jobba tillsammans med mig. Två bra omkörningar! Bra fokus och drag i selen, lyssnar bra på kommandon.

20120617-122156.jpg

3 reaktioner på ”Dagen pass!”

  1. sv: hejsan! och tack så mycket, det är lite svårt att dra ned på allt socker men det går bättre än väntat iaf! 🙂 Jaa det ska bli kul att ses på barmarks SM. försöker kolla runt efter en begagnad kickbike, har inte råd att köpa en ny. Om du får nys om någon billig kickbike får du gärna hojta till! 😉 😉

    Kul att läsa om hur du lägger upp träningen! Intressant att veta! 🙂

  2. Det är så kul och inspirerande att komma in och läsa om din vardag och träning.
    Jag blir bara mer och mer taggad på att fortsätta med linlöpning och sugen på att satsa mot tävling. Synd bara att de är så långt bort, SM hade funkat eftersom jag har släkt i Värmland men det vore att ta i lite väl mycket, men däremot kanske jag skulle kunna åka dit för att kolla och samla inspiration.

Kommentarer är stängda.