dagens i-landsproblem och kvällsflum

Med utmärkelsen ”Årets SM-prestation” från Hammarö Bk kom inte bara en fin tavla utan även ett presentkort från Vipdog.se! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska beställa :O Så mycket som jag vill haaaa! Funderar på viktmanchetter, det hade ju faktiskt varit bra och inte bara roligt.

 

Kollade på Jamies matrevolution på kanal 7 och ja, vad fasiken ska man säga? Det är bättre att stoppa huvudet i sanden och låtsas som om skitmaten inte är så dålig än att ta tag i det.. Så länge det är billigt, går snabbt och ser bra ut så ska det serveras. Vad hände med riktigt mat utan ett dussin E-ämnen, smakförstärkare och konserveringsmedel. Kan vi inte bara låta USA äta sig själva till döds så slipper vi problemet? De lyssnar ju ändå inte på några andra än sig själva, kommer någon med ny fakta så stängs de ute. Igår gjorde jag muffins till jobbet, jag är inte så förtjust i muffins själv men grabbarna på jobbet gillar dem! En utav dem hade med sig köpemuffins, de hade ett bäst-före-datum där det stod 5 2012 (!) maj 2012! :O Hur skrämmande är det inte att muffins kan hålla sig ätbara i drygt 4 månader?! Ja, inte fasiken tog jag nån sån muffin och hur man kan äta nåt sånt är för mig omöjligt att förstå. Å andra sidan förstår inte jag heller hur en hyffsat frisk människa kan vara fet heller. Det finns så många bantningsmetoder och det snackas om dieter hit och dieter dit. Sluta ät massa skitmat samt godis och drick inte sånt som innehåller tio skedar socker per glas. Motionera istället för att sitta å jämra er över facebook, att skriva statusuppdateringar bränner inte många kalorier!

Kort sammanfattning för er som inte orkar läsa, låt USA drunka i sin egna fetma, sluta klaga på er övervikt – rör på fläsket, ät riktig mat och gå ner i vikt – tips från coachen..

 

Ang strutsmetoden, att stoppa huvudet i sanden, så tillämpas den ju även inom hundaveln och dessvärre även hos riesen, men det får ventileras i ett annat blogginlägg.

4 reaktioner på ”dagens i-landsproblem och kvällsflum”

  1. AND NOW ! När vi för några år sedan var i Tandådalen gick det att köpa kanelsnurror, vi var där typ v8, vilket är februari. ”Snurrornas” bakat-datum var satt till mars (samma år dock).
    Alltså – de fanns men var inte bakade..!? HUR skrämmande var den??

    1. De har vaderade halvstryp på sig när jag kör drag. Skäggen har från Hurtta och Neo har något annat märke, Limex kanske 🙂

Kommentarer är stängda.