Dagens i-landsproblem

Idag hade jag planerat in en plugg-dag och ja, mellan kl 9-14 så var det bara skolarbete som gällde. Sen lockade solen allt för mycket 😉 Strålande sol och -3 grader, vad ska man göra? Valet stod mellan klassiska längdskidor längs älven hemma, skejtåkning eller slädkörning, dagens i-landsproblem alltså! Kunde inte välja så jag tog två alternativ av tre! Först klassisk åkning hemma längs älven med Neo i sele och de andra två lösa. Sen svidade jag om och selade på Liam för att sedan åka iväg 6 km med bilen och köra skejt istället!

 

Första turen, klassiskt med Neo i sele, 30 minuter

Andra turen, skejt med Liam som draghjälp, 10 km
Jag och den skäggiga mannen i mitt liv åkte i solnedgången <3

En reaktion på ”Dagens i-landsproblem”

  1. Ja detta är min def på i-landsproblem! Särkilt som jag blir så avis varje gång jag kikar in på din blogg!

    Stor tack för dina sista två kommentarer på min blogg! De fick mig att spraka mig själv i rumpan lite och snoka rätt på draghundsmänniskorna här i söder! Jag ska fasen maila några av dem och hoppas att jag får vara med och kika lite, kanske få lite tips och hjälp för att verkligen göra något vettigt av vår fysträning som vi gillar så mycket!

    TACK för inspirationen!

Kommentarer är stängda.