Dagens pass

Jaha, och så har vi tränat lite idag med. Började dagen med en powerwalk på 60 minuter i ösregn. Och då menar jag verkligen ösregn! Jag var genomblött rätt igenom alla kläder efter drygt 15 minuter men, med musik i öronen och grabbarna med mig så var humöret ändå på topp 🙂

Har spenderat dagen i soffan med datorn i knät där jag svarat på lite spännande mejl, får se hur det utvecklas, och gjort lite research inom hunderiet och då främst i den skäggiga världen. Man kan aldrig läsa, kolla databaser och studera stamtavlor för mycket, det är iallefall säkert. Då konditionen fick sig ett träningspass igår så kördes lite styrka idag istället.

20120822-165006.jpg

Det blev en sväng med övningar som beskrivs på bilden samt ett par övningar för mage och armar, 20 ggr var och sedan hela grejen 3 gånger 🙂 Som jag läste på facebook nånstans, squats – the difference between having a butt and having an ass 😉

20120822-164959.jpg

Vad jag också passat på att gjort denna lediga och regniga onsdag är att läsa mina favoritbloggar inom träning, människoträning! Jag brukar titta in ett par bloggar för att få lite inspiration till nya övningar, recept (just recept gillar jag för jag har noll fantasi när det kommer till käk) eller bara för att få motivation för att ta mig ur soffan och ut för att träna. Titta gärna in vet jag 🙂

Millan

Sara

Jannike

Cecilia

Så, nu har ni olika sidor för träningstips, mat och bilder på tränade, vältränade och sjukt vältränade människor 🙂 Dags att lyfta häcken från soffan för att träna en sväng? Ingen annan än du kan förändra ditt liv!

3 reaktioner på ”Dagens pass”

  1. Hatar all träning.. inte lätt att hålla sig i form. Hittat EN tränignsform jag gillar, och den ÄLSKAR jag istället – thaiboxning/MMA. Uhh va kul! Just nu har jag haft ett uppehåll, men kört rätt mycket av det annars =)

Kommentarer är stängda.