Dagens pass

Latmansträning idag. Neo och Timmie fick gå med kätting efter sig (Timmie – 26 kg, Neo 10 kg) medan jag satt på cykeln som Liam fick dra i lätt-trav-tempo, dvs med bromsarna på. Blev rätt bra träning, ganska lätt för Liam som jag inte vill starta igång för hårt, medan Neo och Timmie fick både använda rå styrka och flåset 🙂

20120924-184523.jpg

20120924-184529.jpg

20120924-184517.jpg

Det har varit jättefint väder hela dagen och jag känner mig grymt oeffektiv som typ suttit inne hela dagen pga feber. Men, som synes kunde jag inte hålla mig helt utan det fick bli en liten sväng ut!

2 reaktioner på ”Dagens pass”

  1. Nyfiken som man är men vart hittat man sån fin kätting? Tyke ska minsann får sig ett pass när klorna är fina

  2. Alexandra skrev om dig på sin blogg med en länk, så hittade jag hit. Blir förbannad över att läsa om anklagelsen för doping. Hoppas du kan lägga det bakom dig och sträcka på ryggen nästa tävling. Blir inspirerad av att se den lilla cockern, att den drar också. Ger lite push till framtida träning för vår nya jaktgudinna här hemma, en wachtel född i juli. Lilla dvärgschnauzern får nöja sig med spår och den stora wachtelblandningen är vi glada om hon sätter ena tassen framför den andra när det inte är jakt, mycket lat dam. Tack för inspiration och fin sida! Mina familjemedlemmar hittar du på http://www.tettelisa.blogg.se

Kommentarer är stängda.