Dagens pass

Backträning i snöfall blev det idag 🙂 dock var det ett par plusgrader så snön la sig inte på backen… Timmie och Neo gick med kedjor (T – 10 kg, N – 4 kg) medan Liam fick dra mig upp. Måste säga att jag är väldigt nöjd med mig själv då jag sprang 3/4 av vägen upp 😀

20121012-181605.jpg
Vi började vid skidskoletorget, tog barnbacken upp och sedan vidare på lätta nedfarten förbi toppstugan och sedan till stolsliften. Tid: 18 min! Helt okej.

Påvägen ner mötte vi husse som promenerat en bit upp. Efter att ha gått av Liam och Neo så fick Timmie följa med till Trollskogen. Timmie såg många konstiga troll som talade med honom, ett par utav dem var läskiga men han jobbade sig snabbt fram och insåg att de var helt ofarliga! för mig är det helt okej att han reagerar, bara han avreagerar också vilket han gör 🙂

20121012-182319.jpg