Dagens pass x 2

Igår trotsade vi ösregnet och gav oss ut på en power-walk med frugan Sanna i headsettet 🙂 grabbarna fick simma i 20 minuter (12 – 8 min) också så att de var lite trötta när vi tvåbenta for på bio! När vi kom hem igen var det fest på byns Bar å grill – Longhorn och typ halva byn var där. När man är nyinflyttad till en byn vars invånarantal ligger på runt 160 st så står man ut lite om jag säger så 😉 men vi blev så trevligt bemötta så och jag tror inte jag har svarat på så många frågor om mig själv som jag gjorde under den stunden vi var där!

20120729-145729.jpg

Idag började vi dagen med att canicrossa 9 km i värmen. Både jag och hundarna var trötta efter det och det såg bra gött ut när grabbarna badade i ån! Nu är det strålande sol och lagom varmt… och jag är fast på jobbet till kl 21. Suck! Nåväl, bara att gilla läget ”/

En reaktion på ”Dagens pass x 2”

Kommentarer är stängda.