3 reaktioner på ”Dags för fredagsmys…”

 1. Härligt med fredagsmys! 🙂

  Jag hade faktiskt menat åka på Ras SM (Rottweiler) i Södertälje i helgen men det skulle vara kul att åka till Karlstad också.. och ja, närmare dessutom. 🙂 Vi får se vad det blir.. .är det halvtaskigt väder är det inte säkert det blir någonting… förutom träning med de egna dogsen. 😉

  Önskar er en skön helg! Å så ses vi i juli.. om inte tidigare. 😉 Förresten, vi kommer ha samträning med SWB Värmland under sommaren… inget datum spikat.. men då får du hänga med och träna i Örebro. 🙂

  kram kram

 2. sweet pics! 😀

  hehe, ja lätt å blanda ihop dagarna, speciellt när de e sommar. förresten, jag bor inte i örebro dom du tror det. jag flyttade därifrån förra sommaren efter jag tog studenten, så jag bor i stockholm. därför postningen är nog de bästa? 🙂

  intressant, såg man ska läsa böcker om hur en människa fungerar. ska bli intressant. syftet med utbildningen är inte att jag vill bli en instruktör och hålla kurser- har nämnligen scensskräck, haha. syftet är att jag ska lära mig ännu mer om hundar och kanske lära ut till mina vänner som behöver hjälp. efter hundinstruktörutbildningen, tänkte jag gå på en hunddagisutbildning. vill lära mig allt om hundar 🙂 min dröm är att öppna en stort hunddagis/pensionat på landet, inkl med vattenrehab. för de som behöver rehablitiera eller bara skojsskull bad på sommaren. sidan om vill jag ha en sån center som cesar har, endast för döva hundar som övergivits på grund av deras dövhet. sett många hundar nu som saknar ett hem pga de är döva. och andra handikapp som blindhet, 3 ben och en del problemhundar 🙂

Kommentarer är stängda.